Nov 20 •

• 607 Views • No hay comentarios en


Architects: Enric Batlle & Joan Roig, arquitectosLocation: Barcelona, SpainCollaborators: Francesc Puig, architect & Elena Mostazo, engineerProject year: 2007Construction year: 2008Client: Foment de Ciutat Vella, S.A. – Barcelona Serveis MunicipalsContractor: COPISAProject Area: 1,375 sqmBudget: $343,239 EuroProject year: 2009Photographs: Eva Serrats, Wenzel The design of the cage was developed following the instructions of the Zoo’s technicians. The total surface of each unit is 21.5 sqm, from which 14.40 sqm can be seen by the general public. The rest is divided in 5.20 sqm of ‚sleeping area‚ and 4.90 sqm of maintenance corridor. The main structure of the cage is made up with several leaning metal tubes that bend and close on the top like a metal wheat sheaf. via . http://www.archdaily.com (Arquitectura ArqTool)

www.arqtool.blogspot.com

Related Posts

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« »